adidas cipő
Pénznemek:
Kezdőlap ::  Szállítás és Garancia

Szállítás és Garancia


Szállítási módok:


Amint megkapjuk a befizetést, akkor fogadja el világszerte EMS 1-2 munkanap a termékek leszállítását, a szállítási címet az áruszállítás várhatóan 5-7 munkanapon belül érkezik balra.

Navigation:


A megadott árak tartalmazzák a postai és csomagolási költségeket. Ezek automatikusan kiszámítja a rendelési folyamatot. Külön-külön fel van tüntetve a tételek, amelyek által szállított teheráru fuvarozó miatt bulkiness vagy súly ( szállítási tétel ) van töltve a szállítási díjat. Vámok és adók a szállítások a vevőt terhelik, és nem tartalmazza a vételár, illetve a szállítási költségek.

Törlése sorrendben:


Ha meg akarja szakítani a megrendelést, akkor kapcsolatba kell lépnie az online ügyfélszolgálatot, vagy írjon nekünk azonnal. A legtöbb megrendelést 1-3 napon belül a megrendelés időpontjától. Szállítási megrendeléseket nem lehet törölni. Törlési kérelmet a megrendelés után már feladták kezelik megfelelően a visszatérési politika.

Visszatérítési politika:

Csak, hogy egy teljes visszatérítést elemek, amelyek által okozott problémákat, hogy melyik, ha a csomag nem tartalmazza a tartozékokat és alkatrészeket is szállították, a költségek, a tartozékok és alkatrészek a termék teljes árát kell vonni, és csak parancsot részleges visszatérítést, ha bármilyen okból meg kell változtatni a méret, szín, vagy a visszatérítés alatt az oka " eltérően ", a szállítási költség a teljes a termék ára kerül levonásra.

Vissza feltételek:

Visszaadja vagy csere megengedett, feltéve, hogy az ügyfél vásárolta a terméket a weboldalon, és ez számított 30 napon belül. Lépjen kapcsolatba velünk.

adidas cipő

Copyright © 2021 www.mygoogah.com. Powered by adidas cipő
Az Ön IP címe: 3.237.205.144     adidas cipő , férfi cipő , női cipő , sportcipő , futócipő , márkás cipők , adidas cipők olcsón

Oldaltérkép