adidas cipő
Pénznemek:
Kezdőlap ::  Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat


Információs Gyűjtsük

Amikor keresse fel webhelyünket Ön által megadott kétféle információk: személyes információkat tudatosan úgy dönt, hogy nyilvánosságra összegyűjtött egyéni alapon és a webhely használata összegyűjtött információkat összegzett alapon, ahogy mások böngészhet a webhelyen.

Gondoskodni kell

Azon kívül, hogy a fenti adatok a partnereink, ha úgy dönt, hogy az megfeleljen a további velünk e-mailben, hogy megtarthatják az Ön e-mail üzenetek, valamint az e-mail címét, és a válaszokat. Mi ugyanazt védelem az ilyen elektronikus hírközlési hogy mi foglalkoztat a fenntartó által kapott információk mailen és telefonon.

Információ az

Általánosságban elmondható, hogy a személyes adatokat kezelése céljából üzleti tevékenységet, amely az ügyfélszolgálat és rendelkezésre bocsátása más termékek és szolgáltatások az ügyfelek és a leendő ügyfelek. Néha mi is használjuk az információkat gyűjtünk az értesítjük a fontos változások honlapunkon, új szolgáltatások és különleges ajánlatok úgy gondoljuk, hogy megtalálja az értékes. A listák használjuk, hogy elküldjük termék-és szolgáltatási ajánlatok kifejlesztett és kezelt a mi hagyományos vállalati szabványok célja, biztonságának védelme és a magánélet ügyfeleink személyes adatait. Mint egy ügyfél, akkor meg kell adni a lehetőséget, legalább egyszer egy kapcsolatot, hogy értesítsen minket a vágy, hogy nem kap ezeket az ajánlatokat.

Ha küld bizalmas személyes információt, beleértve a hitelkártya-számok, hogy minket honlapunkon, biztonságos kiszolgáló szoftver általunk engedélyezett titkosítja az összes információt, amit be mielőtt küldött nekünk. Az információ kódolt útközben, és dekódolni, ha eléri a webhelyen. Más e-mail, akkor küldje el nekünk, lehet, hogy nem biztonságos, ha azt javasoljuk, hogy a biztonsági intézkedések lesznek érvényben előtt a közli az információkat. Ezért arra kérünk, hogy ne küldjön bizalmas információkat, mint például a hitelkártya, vagy bankszámlaszámok hozzánk egy nem biztonságos e-mailben.

Információbiztonsági

Mi hasznosítani titkosító/biztonsági szoftver védelme a bizalmas személyi adatokat gyűjtünk a jogosulatlan hozzáférés vagy nyilvánosságra hozatal és a véletlen elvesztése, megváltoztatása vagy megsemmisítése. Munkavállalói Access, képzés és elvárások. A vállalati értékek, etikai normák, politikák és gyakorlatok elkötelezetten védi az ügyfelek tájékoztatása. Általánosságban, az üzleti gyakorlat korlátozza a használatát és közzétételét az ilyen adatokat csak az arra jogosult személyek, folyamatok és tranzakciók.

adidas cipő

Copyright © 2021 www.mygoogah.com. Powered by adidas cipő
Az Ön IP címe: 3.237.205.144     adidas cipő , férfi cipő , női cipő , sportcipő , futócipő , márkás cipők , adidas cipők olcsón

Oldaltérkép